Din pålitliga partner för säkra och stilfulla metallprodukter

I över 30 år har vi designat, tillverkat, levererat och monterat metallpartier och smidesdetaljer. Det har gjort oss enormt pålitliga. Vi vet vad vi kan erbjuda och vi vet vad våra kunder förväntar sig av oss.

Egen tillverkning och korta ledtider

Tack vare vår lokala produktionsanläggning och våra egna montörer kan vi hantera hela produktionsledet, från projektering till montering. Det gör oss enkla att arbeta med och snabba på eventuella förändringar under projektgången. Dessutom ger det oss full kontroll över slutresultatet.

Bred erfarenhet och brandsäkra lösningar

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med kommersiella och offentliga byggnader som skolor, sjukhus, kontorsfastigheter och gallerior. Och tack vare vårt engagemang för brand- och säkerhetsklasser kan vi erbjuda produkter som uppfyller alla tänkbara krav och standarder i alla ovan nämnda byggnader.

Kvalitet och professionalitet

Vårt team av erfarna och skickliga medarbetare arbetar med omsorg och precision för att tillverka och installera metallprodukter av högsta kvalitet. Vi använder modern teknik och genomför noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att varje produkt uppfyller våra stränga standarder och kan prestera över tid.