Vi konstruerar, tillverkar och monterar metallpartier till kommersiella och offentliga byggnader. Alltid med brand och säkerhet i fokus.

Specialiserade på att konstruera, tillverka, leverera och montera högkvalitativa metallpartier som uppfyller alla brand- och säkerhetsklasser. Med vår expertis och erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar som möter dina unika behov.

Dörrpartier i metall

Våra dörrpartier kännetecknas av kompromisslös kvalitet och vår dedikation till brandsäkerhet och säkerhet. Vi arbetar för att erbjuda robusta och pålitliga lösningar som skyddar människor och egendomar mot brand och obehöriga. Samtliga av våra metallpartier genomgår rigorösa tester och uppfyller de högsta standarderna för att säkerställa att de klarar av de tuffaste utmaningarna.

Dörrpartier i stål

Ståldörrar är idealiska när det krävs maximal styrka och brandsäkerhet. Vi på PSD erbjuder kundanpassade ståldörrar som kan anpassas för olika anläggningar, från kommersiella till offentliga byggnader. Ståldörrar har en exceptionell förmåga att motstå eld och spridning av rök och är konstruerade för att klara av höga temperaturer under en längre tid. Det ger människor möjlighet att evakuera och räddningstjänsten möjlighet att ingripa. Dessutom kan ståldörrar förstärkas med säkerhetsdetaljer för att förhindra inbrott och obehörigt tillträde.

Dörrpartier i aluminium

Aluminiumdörrar erbjuder en perfekt kombination av styrka, säkerhet och estetik, och lämpar sig därför till många olika typer av byggnader. Förutom att de är lätta och enkla att anpassa efter byggnadens estetik erbjuder de utmärkt energieffektivitet och ljudisoleringsförmåga, vilket gör dem till ett långsiktigt och hållbart val. Våra aluminiumdörrar kan precis som våra andra produkter anpassas för att passa dina unika designpreferenser.

Fönsterpartier

Fönsterpartier är en viktig del av en byggnads estetik, energieffektivitet och funktionalitet. Våra fönsterpartier passar utmärkt i olika typer av byggnader och arkitektoniska projekt. De kan användas i moderna kontorsbyggnader, hotell, bostäder, skolor med flera. Oavsett om det handlar om ett kommersiellt projekt, en offentlig byggnad eller en bostad, levererar vi fönsterpartier som kombinerar design, hållbarhet och säkerhet för att skapa en trygg och funktionell byggnad.

Fasadpartier

Fasadpartier är en viktig komponent i modern arkitektur och spelar en avgörande roll för att skapa en attraktiv och funktionell byggnad. Hos PSD specialiserar vi oss på att konstruera, tillverka, leverera och installera högkvalitativa fasadpartier i stål och aluminium. Våra fasadpartier kombinerar estetik, hållbarhet och optimala säkerhetsfunktioner för att möta de mest krävande kraven på byggnadsdesign.

Kontakta oss på PSD idag för att diskutera dina behov och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att skapa en imponerande och säker fasad för ditt projekt.

PSD är din pålitliga partner för metallpartier som uppfyller alla brand- och säkerhetskrav. Ta hjälp av oss för skräddarsydda lösningar som möter dina behov och skapar en trygg och attraktiv byggnad.

Liljevalchs konsthall

Kund: PEAB

Uppdrag: Projektering, tillverkning, leverans och montage av beklädda metallpartier samt taklanterniner och glasfasader.

Liljevalchs konsthall

Nationalmuseet i Stockholm

Kund: Skanska

Uppdrag: Projektering, tillverkning, leverans och montage av invändiga glas- och metalldörrar beklädda i mässing.

St Görans sjukhus

Kund: Skanska

Uppdrag: Tillverkning, leverans och montage av 144 dörrpartier med varierande brand- och säkerhetskrav.

Rättspsykiatriska och kriminalvårds- anläggningar

Referenser lämnas på begäran.

Vi arbetar med kommersiella och offentliga byggnader på uppdrag av stora och mellanstora byggföretag. Se ett urval av våra projekt, från kulturbyggnader till säkerhetsklassade myndighetsbyggnader.