Om oss

Med bra leveranstider och personlig service vill vi att ni alltid ska känna er välkomna.

Plåt & Ståldesign AB är ett smidesföretag . Vi gör olika typer av smidesarbeten, men är specialister inom Dörrar, Fönster och fasader. Förutom detta levererar vi även trappor, räcken och byggnadssmide efter era önskemål.

Vi är er totallösning för produkter, leveranser och montage på plats med lösningar i form av brett kunnande med egna anställda och totalansvar även i projektfasen.

Vi tillverkar alla produkterna i egna lokaler och med egen styrning vilket leder till korta ledtider och väl anpassade produkter.

Kvalitet är viktigt för oss. Vår omsättning ökar ständigt och vår ambition är att bli ett av Nordens ledande företag i fasadsystem i stål, rostfritt och även andra legeringar. Genom att vidareutbilda personal samt investera i nya maskiner, ser vi detta som fullt möjligt.

 

Miljö

Miljöarbetet har tagit fart och miljöpolicy är under uppdatering, främst för att stärka företaget, medarbetare och även omvärden.

I dagsläget är det främst återvinning av våra produkter och våra kunders restavfall som vi tar hand om.

Vår omvärld står alltid i fokus. 

 

Historia

Plåt& Ståldesign bildades 1991 av Jan Ahlström. Företaget har under åren skapat sig en stabil plattform i smides branschen genom Jannes väl genomtänkta lösningar, detta har präglat hela företaget. År 2002 Byggdes den nuvarande lokalen ut och större utmaningar fick plats.

2013-01-02 har medarbetaren Marcus Svanström som jobbat åt Janne under de senaste 16 åren tagit steget och köpt företaget tillsammans med Lars Bringstål tidigare anställd. Tillsammans fortsätter vi att drive detta i samma anda för våra kunder.

 

Vår vision

Att hålla vår dörr öppen för nya ideér och på så sätt stärka våra kunder.